Tweet
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Önéletrajzok

Dr. Mihók Erika
 DrMihok-2011
Dr. Mihók Erika ügyvéd, az iroda alapítója, 1979-ben végzett az Eötvös Loránd Tudományegyetem Állam- és Jogtudományi Karán. Szakvizsgáját követően kezdetben jogsegély-szolgálati feladatokat látott el fővárosi intézményekben, majd a Budapesti Ügyvédi Kamara tagjaként kezdett el működni. Az iroda megnyitását követően elsősorban a családjog területén vált elismert szakemberré. Emellett a polgári jog területéhez tartozó egyéb megbízásokat is ellát. Ingatlan adásvételi szerződéseket készít, e körben teljeskörűen képviseli az ügyfeleit. Társasházak ügyeit viszi, ideértve alapító okirat-, szervezeti és működési szabályzat-, valamint házirend készítését, továbbá a társasházak egyéb peres és nem peres ügyeiben képviseletet lát el. Foglalkozik továbbá kártérítési ügyekkel, orvosi műhiba perekkel.  Az iroda vezetése mellett – tartós megbízásként – több budapesti kórház jogi képviseletét is ellátja. Dr. Mihók Erika a Magyar Ügyvédnők Egyesületének tagja, annak megalakulása óta.

Dr. Pallagi Anikó

DrPallagi-2011

Dr. Pallagi Anikó ügyvéd, 1995-ben szerzett diplomát a pécsi Janus Pannonius Tudományegyetem Állam- és Jogtudományi Karán. 1998-ban szakvizsgázott és 1999-től kezdve ügyvédi tevékenységet folytat. 2004 óta ingatlanközvetítő és társasházkezelő tanfolyamokon tart előadásokat. Ügyvédi tevékenységében leginkább a családjogi és egyéb vagyonjogi peres és peren kívüli eljárások, ingatlanügyek, társasházak jogi képviselete és cégügyek szerepelnek.
 
Dr. Göböl Edina
DrGobol-2011
Dr. Göböl Edina ügyvéd 2006-ban szerzett diplomát az Eötvös Loránd Tudományegyetem Állam- és Jogtudományi Karán, majd ezt követően helyezkedett el az irodában. 2010-ben letett szakvizsgája óta folytat önálló ügyvédi tevékenységet, mely elsősorban a családjog, a cégjog, az ingatlanjog, a polgári jog és az egészségügyi jog területére terjed ki. Sportmúltja és a Testnevelési Egyetemen végzett tanulmányai miatt sportjoggal is foglalkozik.

 

Dr. Fodróczy Géza

drfodroczy.hu

    


Szakterület

Powered by WordPress | New Best Free WordPress Themes | Thanks to New WordPress Themes, Best MLM and Free WP Themes